O nama

In Time je osnovan 1997. godine u Sarajevu i do danas je narastao u jednu od vodećih kurirskih službi u Bosni i Hercegovini. Od svog osnivanja pa do danas, In Time postavlja standarde u kurirskom biznisu na domaćem tržištu.

In Time je od samog osnivanja i Generalni zastupnik svjetske kurirske kompanije TNT Global Express, Logistic & Mail.
TNT je po kvalitetu, vodeća evropska kurirska kompanija na području međunarodne kurirske, logističke, ekspresne distribucije. Svojom uslugom pokriva 220 zemalja što je stavlja na prvo mjesto prema pokrivenosti globalnog tržišta.

 

Kvalitet usluge, brzina, pouzdanost i sigurnost.

To su četiri stavke koje kompanija In Time, svaku za sebe dovodi do nivoa koji zadovoljava i najzahtjevnije partnere.
8 poslovnica, oko 200-tinjak uposlenih, 90-tak vozila, carinsko skladište su samo trenutni dio slike In Time-a u Bosni i Hercegovini.

Zajedno sa istoimenim kućama u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori su rezultat širenja kompanije kroz proteklu deceniju, koji je proizašao iz potrebe da svojim klijentima ponudi visok kvalitet usluge i olakša njihovo poslovanje.
Mi smo prva domaća, cestovna, bosanskohercegovačka kurirska kompanija koja je postala međunarodna ekspresna služba.

Potpuna pokrivenost domaćeg tržišta uz najkvalitetniju uslugu prema susjednim zemljama, su već ostvareni ciljevi, a novi ciljevi nam predstavljaju još veći izazov.

Sve gore navedeno potvrđuje da je In Time jedina kompanija u Bosni i Hercegovini, koja može svojim klijentima ponuditi sve kurirske usluge na jednom mjestu.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://www.in-time.ba/wp-content/uploads/2017/02/ch-1.jpg);background-color: rgba(129,215,66,0);background-size: cover;background-position: center center;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}

Poštovani poslovni partneri i korisnici usluga firme IN TIME d.o.o.,
ovim putem želimo Vas obavijestiti o svim trenutnim izazovima i ograničenjima u poslovanju In Time-u koji su izazvani virusom COVID-19.
Vođeni brigom o sigurnosti i zdravlju naših zaposlenika, poslovnih partnera i svih ostalih sudionika u našem poslovanju, proveli smo sva upustva i odluke mjerodavnih institucija Ministarstva zdravstva i svih ostalih mjerodavnih institucija u Bosni i Hercegovini.
U skladu sa svim uputama i internim odlukama firme In time d.o.o. obavještavamo Vas i molimo da se pridržavate uputa kako slijedi:
- Svi kuriri moraju biti opremljeni zaštitnim maskama, zaštitnim rukavicama i dezinfekcijskim sredstvom
- Svi kuriri imaju uputu da ne ulaze u poslovne prostore, skladišta, stanove zgrada i primatelja pošiljaka, te se dostava vrši isključivo do ulaznih vrata objekta primatelja
- Minimalni sigurnosni razmak između osoba prilikom dostave treba biti 1.5 m, te se kuririma preporučuje da izbjegavaju fizički kontakt s klijentima
- Sve pošiljke koje nije moguće isporučiti na siguran način biti će vraćene pošiljatelju
- Zabranjuje se ulazak u poslovne prostore, skladišta i vozila firme In time d.o.o. svim osobama koje nisu zaposlenici firme
Zbog novonastale situacije moguća su odstupanja od uobičajenih vremena dostave na području Bosne i Hercegovine.
Ulažemo maksimalne napore kako bi poslovanje prilagodili trenutnoj situaciji te Vas molimo za razumijevanje.
Vaš In Time