O nama

In Time je osnovan 1997g u Sarajevu i do danas je narastao u jednu od vodećih kurirskih službi u Bosni i Hercegovini. Od svog osnivanja pa do danas, In Time postavlja standarde u kurirskom biznisu na domaćem tržištu.

In Time je od samog osnivanja i Generalni zastupnik svjetske kurirske kompanije TNT Global Express, Logistic & Mail.
TNT je po kvalitetu, vodeća evropska kurirska kompanija na području međunarodne kurirske, logističke, ekspresne distribucije. Svojom uslugom pokriva 220 zemalja što je stavlja na prvo mjesto prema pokrivenosti globalnog tržišta.

 

Kvalitet usluge, brzina, pouzdanost i sigurnost.

To su četiri stavke koje kompanija In Time, svaku za sebe dovodi do nivoa koji zadovoljava i najzahtjevnije partnere.
8 poslovnica, oko 200-tinjak uposlenih, 90-tak vozila, carinsko skladište su samo trenutni dio slike In Time-a u Bosni i Hercegovini.

Zajedno sa istoimenim kućama u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori su rezultat širenja kompanije kroz proteklu deceniju, koji je proizašao iz potrebe da svojim klijentima ponudi visok kvalitet usluge i olakša njihovo poslovanje.
Mi smo prva domaća, cestovna, bosanskohercegovačka kurirska kompanija koja je postala međunarodna ekspresna služba.

Potpuna pokrivenost domaćeg tržišta uz najkvalitetniju uslugu prema susjednim zemljama, su već ostvareni ciljevi, a novi ciljevi nam predstavljaju još veći izazov.

Sve gore navedeno potvrđuje da je In Time jedina kompanija u Bosni i Hercegovini, koja može svojim klijentima ponuditi sve kurirske usluge na jednom mjestu.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://www.in-time.ba/wp-content/uploads/2017/02/ch-1.jpg);background-color: rgba(129,215,66,0);background-size: cover;background-position: center center;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}